Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12465
Title: Комунікативний підхід до навчання англійської мови: роль вчителя та учнів
Authors: Комар, Ольга Сергіївна
Keywords: комунікативний підхід
навчальне середовище
методична техніка
комунікативне навчання
тьютор
Issue Date: 10-Apr-2020
Publisher: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»
Citation: Комар О. С. Комунікативний підхід до навчання англійської мови: роль вчителя та учнів. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст : збірник тез доповідей III міжнар. наук.–практ. конф., м. Умань, 10 квіт. 2020р. Умань, 2020. С. 121 – 124.
Abstract: У тезах визначено шляхи реалізація комунікативного підходу до навчання англійської мови через інтерактивне викладання та навчання. Основний акцент зосереджується на створенні середовища, орієнтованого на учня а не середовище, орієнтоване на вчителя. Вчителі-тьютори забезпечують методичну розробку та вдосконалення видів діяльності, які б сприяли досягненню комунікативної мети навчання мови через взаємодію її учасників у освітньому середовищі.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12465
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Komunikatyvnyj pidxid do navchannya anglijs`koyi movy` rol` vchy`telya ta uchniv..pdfУ тезах визначено шляхи реалізація комунікативного підходу до навчання англійської мови через інтерактивне викладання та навчання. Основний акцент зосереджується на створенні середовища, орієнтованого на учня а не середовище, орієнтоване на вчителя. Вчителі-тьютори забезпечують методичну розробку та вдосконалення видів діяльності, які б сприяли досягненню комунікативної мети навчання мови через взаємодію її учасників у освітньому середовищі.166,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.