Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12468
Title: Навчальні комунікативні методи для самостійного вивчення англійської мови
Authors: Комар, Ольга Сергіївна
Keywords: підхід
англійська мова
самостійне навчання
відеохостинг
дистанційне навчання
Issue Date: Feb-2020
Publisher: АКУП ПДАА
Citation: Комар О.С. Навчальні комунікативні методи для самостійного вивчення англійської мови. Ресурсно-орієнтоване навчання в «3d»: доступність, діалог, динаміка : матеріали ІV всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 17 21 лют. 2020р. Полтава, 2020. С. 271-273.
Abstract: У тезах представлено сукупність підходів до вивчення англійської мови самостійно та дистанційно, спрямованих на розвиток комунікативної компетентності. Визначені найефективніші спеціалізовані сайти або додатки для смартфонів, які пропонують системи індивідуальних занять з викладачами або без, розділені на блоки, словник для повторення нових слів, а також фонетичний блок для тренування вимови. Детально описано найбільш комплексну методику цього сегмента за програмою EnTouch.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12468
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Navchalni komunikatyvni metody dlya samostijnogo vyvchennya anglijskoyi movy.pdfУ тезах представлено сукупність підходів до вивчення англійської мови самостійно та дистанційно, спрямованих на розвиток комунікативної компетентності. Визначені найефективніші спеціалізовані сайти або додатки для смартфонів, які пропонують системи індивідуальних занять з викладачами або без, розділені на блоки, словник для повторення нових слів, а також фонетичний блок для тренування вимови. Детально описано найбільш комплексну методику цього сегмента за програмою EnTouch376,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.