Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12471
Назва: Методичні рекомендації з ЄВІ
Автори: Свиридюк, Ольга Володимирівна
Ключові слова: методичні рекомендації
ЄВІ
єдиний вступний іспит
англійська мова
тести
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Умань - ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з підготовки до складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови (англійська мова) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста). / Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. О. В. Свиридюк ; [рец.: Н. В. Гут, І.В. Холод]. – Умань, 2020. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Єдиний вступний іспит (ЄВІ) – це форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста). ЄВІ проходять із використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання. ЄВІ – це тестування з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської). Методичні рекомендації дають абітурієнтам і педагогам можливість ознайомитися з вимогами програми ЄВІ з іноземної мови (англійська), затвердженої наказом МОН України від 28.03.19 р. № 411, загальною характеристикою тесту, тематикою текстів для перевірки вмінь і навичок читання й використання мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12471
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
мет_реком_ЄВІ_титулка.pdf127,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.