Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12512
Назва: Особистісна відкоригованість сучасного поліграфолога
Автори: Сафін, Олександр Джамільович
Ключові слова: Особистісна відкоригованість
сучасний поліграфолог
Дата публікації: 30-тра-2019
Видавництво: УДПУ ім. Павла Тичини
Бібліографічний опис: Сафін О. Д. Особистісна відкоригованість сучасного поліграфолога. Сучасні тренінгові технології для розвитку особистості: еко-тренінги. Збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції(м. Умань, 30 травня 2019 року) / За ред. Т.Д. Перепелюк / М-во освіти і науки України, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, ФСПО. – Умань, 2019. – С. 63-66.
Серія/номер: УДК;159.98
Короткий огляд (реферат): Сьогодні в Україні при підготовці поліграфолога пріоритет надається наявності у нього психологічної чи юридичної освіти і майже не звертається увага на його життєву зрілість, морально-етичні якості і особливо особистісну відкорегованість. Як результат, такий спеціаліст буде не лише формально готуватися до проведення передтестової бесіди, порушуючи, як наслідок, процедуру її проведення, але й поверхово, а подекуди неуважно фіксувати психофізіологічні реакції і що ще гірше, невірно їх обраховувати. А між тим «у його руках» перебуває доля людини, яка намагалася чи довести власну невинність, чи отримати позитивні результати при прийомі на роботу, чи довести лояльність до своєї організації під час проміжного скрінінгу. Вбачається за актуальне провести перше дослідження, професійному аудиту їхнього психічного здоров`я, що б дозволило дотримуватися стандартів якості при їхньому відборі на навчання (сьогодні професійно-психологічний відбір фактично відсутній), так і професійної кваліфікації, враховуючи при цьому стан їхньої особистісної відкорегованості і своєчасно вживаючи за необхідності відповідні організаційні заходи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12512
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК 30.05.19 ЕКО.pdf897,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.