Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12557
Title: Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації
Authors: Коломієць, Олена Сергіївна
Keywords: іншомовна підготовка
глобалізація
міжкультурна взаємодія
полікультурна мовна особистість
Issue Date: 27-Nov-2019
Publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Citation: Коломієць О. С. Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації. Проблеми і перспективи актуалізації іншомовної комунікативної підготовки фахівців у ХХІ столітті: збірник матеріалів IV Всеукраїнського науково-практичного вебінару з міжнародною участю (Житомир, 27 листопада 2019 р.). Житомир: Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2019. С. 6-8.
Abstract: Інформатизація та глобалізація являються основними чинниками, які кардинально впливають на розвиток системи освіти, яка наразі досить сильно відстає від технічних можливостей передання знань. Приєднання України до Болонського процесу, який передбачає реформування національних систем вищої освіти країн-учасниць, зумовлює тенденцію до зміни освітніх програм та державних стандартів з урахуванням загальноєвропейських трендів.
Description: Висвітлюються питання тенденції повороту від концепції "знання" до концепції "компетентність", фундаменталізації освіти та ролі в ній іншомовної підготовки.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12557
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації.pdfКоломієць О. С. Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації. Проблеми і перспективи актуалізації іншомовної комунікативної підготовки фахівців у ХХІ столітті: збірник матеріалів IV Всеукраїнського науково-практичного вебінару з міжнародною участю (Житомир, 27 листопада 2019 р.). Житомир: Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2019. С. 6-8.101,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.