Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12559
Назва: Стратегічні напрями міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти України
Автори: Коломієць, Олена Сергіївна
Ключові слова: інтеграційні процеси
інтернаціоналізація
міжнародне співробітництво
Європейський простір
Дата публікації: 29-лис-2019
Видавництво: СПД "Охотнік"
Бібліографічний опис: Коломієць О. С. Стратегічні напрями міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти України. Теорія та практика сучасної науки та освіти: збірник матеріалів Міжнародної наукової конференції (Дніпро, 29-30 листопада 2019 р.). Дніпро: СПД «Охотнік», 2019. С. 21-22.
Короткий огляд (реферат): Як в Україні, так і в будь-якій прогресивній країні, інтернаціоналізація не є ізольованим від вищої освіти феноменом, оскільки університети відіграють провідну трансформаційну роль у суспільстві завдяки можливостям взаємодії з іноземними партнерами шляхом обміну досвідом та проведенню спільних досліджень. Для закладів вищої освіти України важливо трансформувати підходи до інтернаціоналізації як механізму, що систематично сприяє інституційному розвитку, удосконаленню освітнього процесу та залученню зацікавлених сторін.
Опис: Висвітлюється питання впливу інтернаціоналізації на поширення передового досвіду університетів розвинених країн. Згадуються найпоширеніші стратегічні напрями міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12559
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стратегічні напрями міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти України.pdfКоломієць О. С. Стратегічні напрями міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти України. Теорія та практика сучасної науки та освіти: збірник матеріалів Міжнародної наукової конференції (Дніпро, 29-30 листопада 2019 р.). Дніпро: СПД «Охотнік», 2019. С. 21-22.145,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.