Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12588
Назва: Історія зарубіжної літератури. Романтизм і реалізм як літературні напрями
Автори: Осіпчук, Галина Валентинівна
Ключові слова: літературний напрям
романтизм
реалізм
особливості літературного періоду
Дата публікації: чер-2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Історія зарубіжної літератури. Романтизм і реаліз як літературні напрями : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. Г. В. Осіпчук. – Умань : Візаві, 2020. – 156 с.
Серія/номер: УДК;821.0’0(100)(075.8)
І-;90
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник пропонує методичні матеріали з вивчення історії зарубіжної літератури ХІХ століття в Західній Європі та США: програму, конспекти лекцій, перелік художніх творів для обов’язкового прочитання, плани практичних занять, орієнтовну схему підготовки та задання до практичних занять, завдання самостійної роботи, тексти поезій для вивчення напам’ять, запитання до заліку, тестові завдання (І та ІІ варіанти), тестові завдання до теми «Реалізм як літературний напрям» та список літератури для підготовки до занять. Рекомендований для студентів денної й заочної форм навчання факультетів української філології та іноземних мов за освітніми програмами: 014 Середня освіта. Українська мова і література; 014 Середня освіта. Мова і література (англійська).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12588
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Istoriua zarybijnoji literatyru. Romantuzm i realizm jar literatyrni napramu.pdf287,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.