Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12592
Назва: Evaluation of slaughter cattle grades and standards of cull cows
Автори: Гембарук, Алла Степанівська
Palii, A.P.
Admina, N.G.
Mihalchenko, S.A.
Lukyanov, I.M.
Denicenko, S.A.
Gurskyi, P.V.
Paliy, A.P.
Kovalchuk, Y.O
Kovalchuk, V.A.
Kuznietsov, O.S.
Солодчук, Альона Валеріївна
Ключові слова: Cow
Dairy herd
Dairy herd
Score
BCS
Productive longevity
Дата публікації: 2020
Видавництво: Ukrainian Journal of Ecology
Бібліографічний опис: А. P. Palii1*, N. G. Admina2, S. A. Mihalchenko3, I. M. Lukyanov1, S. A. Denicenko1, P. V. Gurskyi1, A. P. Paliy4, Y. O. Kovalchuk5, V. A. Kovalchuk6, O. L. Kuznietsov6, A. S. Gembaruk7, A. V. Solodchuk7. Evaluation of slaughter cattle grades and standards of cull cows // Ukrainian Journal of Ecology, 2020, 10(1), 162-167, doi: 10.15421/2020_26 https://www.ujecology.com/articles/evaluation-of-slaughter-cattle-grades-and-standards-of-cull-cows.pdf
Серія/номер: UDC;636.033
Короткий огляд (реферат): Recently, due to the widespread implementation of intensive milk production technologies, the requirements for the type of animal physique have increased, because the theory and practice of breeding have proved that the economic and long-term use of cows is not possible without taking into account their exterior features and type of the constitution. The influence of the traits of the animals’ physique on the duration of their economic use was studied, and the main slaughter grades and standards minimum percentage of cows determined beaf cow culling were determined. We selected the criteria mainly caused the cattle removing from the herd: growth scale of score 4, sacral inclination – score 6, limb posture from rear and side views - score 5. The percentage of cattle culling with body condition score score ranged from 7 to 9 was determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12592
ISSN: doi: 10.15421/2020_26
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
evaluation-of-slaughter-cattle-grades-and-standards-of-cull-cows.pdf473,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.