Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12650
Title: | Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна |
Keywords: | зефір поліфенольні сполуки калина технологія |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Прага: Oktan Print s.r.o. |
Citation: | Дейниченко Г.В. Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини / Г.В. Дейниченко, Л.Г. Дейниченко, Т.В. Кравченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. – 232 с. |
Abstract: | Серед кондитерських виробів, що виробляються в Україні, значна частка припадає на зефір, що користується попитом на ринку і, відповідно, цікавить окремі сегменти споживачів. Оскільки традиційно зефір містить значну кількість цукру і обмежену – вітамінів, макро- і мікроелементів, доцільним є підвищення його якості шляхом внесення у рецептуру харчових компонентів, багатих на вітаміни, поліфенольні та мінеральні сполуки. Такою сировиною є калина, що характеризується не тільки багатим хімічним складом і корисними для організму людини властивостями, а й широко культивується в Україні, що робить вибір такої сировини раціональним і економічно доцільним. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12650 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.