Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12650
Назва: Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ключові слова: зефір
поліфенольні сполуки
калина
технологія
Дата публікації: 2020
Видавництво: Прага: Oktan Print s.r.o.
Бібліографічний опис: Дейниченко Г.В. Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини / Г.В. Дейниченко, Л.Г. Дейниченко, Т.В. Кравченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. – 232 с.
Короткий огляд (реферат): Серед кондитерських виробів, що виробляються в Україні, значна частка припадає на зефір, що користується попитом на ринку і, відповідно, цікавить окремі сегменти споживачів. Оскільки традиційно зефір містить значну кількість цукру і обмежену – вітамінів, макро- і мікроелементів, доцільним є підвищення його якості шляхом внесення у рецептуру харчових компонентів, багатих на вітаміни, поліфенольні та мінеральні сполуки. Такою сировиною є калина, що характеризується не тільки багатим хімічним складом і корисними для організму людини властивостями, а й широко культивується в Україні, що робить вибір такої сировини раціональним і економічно доцільним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12650
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези.pdf311,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.