Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.date.accessioned2020-06-02T08:07:13Z-
dc.date.available2020-06-02T08:07:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationDeynichenko G. Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materials / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, L. Tsvirkun, T. Kravchenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. :О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – 244 с. – С. 122-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12653-
dc.description.abstractThe article is devoted to the issue of using membrane processes in the processing of dairy raw materials in order to create resource-saving technologies and to improve technical equipment for the production of concentrates from secondary dairy products. The application of membrane technologies in the dairy industry is analyzed. The results of analytical research concerning the possibility of producing dairy products from secondary raw materials with the use of ultrafiltration at the food industry along with the production of traditional whole milk products are presented.uk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.subjectmembraneuk_UA
dc.subjectprocessuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.titleProspects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materialsuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf375,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.