Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12728
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА ОЦІНКИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ АГРОСФЕРИ
Автори: Корнієнко, Тетяна Олександрівна
Ключові слова: стан економічної безпеки сільськогосподарського підприємства
стійкий розвиток сільськогосподарського підприємства
алгоритм формування економічно безпечного стану
функціональні складові економічної безпеки
формування стану економічної безпеки
Дата публікації: 2018
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Особливості формування та оцінки економічної безпеки підприємств агросфери : монографія / Т. О. Корнієнко ; МОН України; Уманський держ. пед. ун-т ім. Павла Тичини ─ Умань: Візаві, 2018. – 183 с.
Серія/номер: УДК;631:33-049.5(02)
Короткий огляд (реферат): Монографія складається з трьох розділів. У першому розділі монографії автором обґрунтовано теоретичні засади розгляду стану економічної безпеки суб’єктів підприємництва як передумови їх розвитку, визначено наукові засади формування економічної безпеки підприємств агросфери, узагальнено методичні основи оцінки відповідності аграрних підприємств стану економічної безпеки. У другому розділі автором здійснено ґрунтовний аналіз сучасного стану і тенденцій розвитку аграрних підприємств Черкаської області та рівня їх державної підтримки, інструментів та факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що спричиняють найбільш суттєвий вплив на формування стану економічної безпеки в підприємствах агросфери. У третьому розділі обґрунтовано пропозиції з формування механізму управління економічною безпекою підприємств агросфери, розроблено методичні підходу до оцінки рівня їх економічної безпеки із застосування інструментарію нечіткого моделювання та його апробації, визначено вимоги до організаційного, нормативно-правового та інформаційно-аналітичного забезпечення економічної безпеки підприємств, інструментів і методів її досягнення, сформовано систему заходів запобіганню загрозам безпеки підприємств агросфери.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12728
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНОГРАФІЯ КОРНІЄНКО-1-3.pdf270 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.