Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12756
Title: Щодо збереження природних ресурсів. Роль наук про Землю в народному господарстві: стан і перспективи (присвячена Всесвітньому Дню Землі):
Authors: Браславська (Тімець), Оксана Володимирівна
Keywords: територією
населенням
економічним потенціалом держав Європи
природним
Issue Date: 2020
Publisher: Херсон: ХДАЕУ
Citation: Браславська О.В., Макаревич І.М., Волошина А.В. Щодо збереження природних ресурсів. Роль наук про Землю в народному господарстві: стан і перспективи (присвячена Всесвітньому Дню Землі): матеріали II-ї Міжнародної науково-практичної конференції. Херсон: ХДАЕУ, 2020. С. 42 – 45.
Series/Report no.: УДК;55:33:502/504 (08)
Abstract: Україна є однією з найбільших за територією, населенням, природним та економічним потенціалом держав Європи. Разом з тим, відсутність виважених підходів до забезпечення екологічної безпеки негативно позначились на рівні пошуку, збереження та примноження природних ресурсів нашої країни. Негативні наслідки аварії на Чорнобильській AЕC, катастрофічне забруднення повітря, води та ґрунту, надмірна концентрація промисловості у певних регіонах, нераціональне природокористування, демографічна криза – навіть і цей, далеко не повний перелік негативних чинників, створили реальну загрозу національній безпеці України в екологічній сфері
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12756
Appears in Collections:Природничо-географічний факультет

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірка_тез_готовая_250420.pdf5,96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.