Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12833
Назва: Діагностика та корекція життєстійкості як складової психічного здоров’я особистості
Автори: Гриньова, Наталія В'ячеславівна
Ключові слова: впевненість у собі
життєстійкість
психокорекційна програма
психічне здоров’я
особистісний потенціал
стресостійкість
Дата публікації: тра-2020
Видавництво: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Гриньова Н.В. Діагностика та корекція життєстійкості як складової психічного здоров’я особистості // Актуальні проблеми психології: Збірник наукових праць Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України. – 2020. – Том. ХІ: Психологія особистості. Психологічна допомога особистості. – Випуск 21.- С.66-79.
Серія/номер: УДК;159.98:613.86
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню впевненості в собі та життєстійкості підлітків як компонентів психічного здоров’я особистості. Розглянуто проблему психічного здоров’я у взаємозв’язку з життєстійкістю як особистісною властивістю переборювати негативні й несприятливі впливи зовнішнього середовища в можливості психологічного зростання та здоров’я. Представлено результати психодіагностичного дослідження впевненості у собі та життєстійкості підлітків до проходження психокорекційної програми «Вчимося долати труднощі», та після неї. Встановлено особистісні зміни учасників психокорекційної програми, а саме: підвищення рівня впевненості у собі, компонентів життєстійкості (залученості, прийняття ризику, контролю) та розвиток вмінь долати труднощі, справлятися зі стресом, вирішувати конфліктні ситуації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12833
ISSN: 2072-4772
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diagnostuka_ta_korekzija_wuttjestijkosti.pdf403,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.