Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12856
Назва: ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПРОФЕСІЙНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ ШКОЛЯРІВ У СЕРЕДНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ ТА США
Автори: Загребнюк, Юлія Володимирівна
Ключові слова: Тенденції
професійне самовизначення школярів
середні навчальні заклада
США
Україна
Дата публікації: 28-тра-2020
Видавництво: Біла Церква : Авторитет, 2020.
Бібліографічний опис: Загребнюк Ю. В. Основні тенденції професійного самовизначення школярів у середніх навчальних закладах України та США. Педагогічна компаративістика і міжнародна освіта 2020. Глобалізований простір інновацій: збірник тез доповідей IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 28 травня 2020 р. Київ, 2020. С. 203-205.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є характеристика тенденцій профорієнтаційної роботи в загальноосвітніх школах України та США.
Опис: Характеристика тенденцій профорієнтаційної роботи в загальноосвітніх школах України та США дає підстави стверджувати, що українська школа використовує лише окремі елементи профорієнтаційного спрямування, не враховує потреби країни в кадрах, педагогічні працівники посередньо поінформовані про соціально-професійні орієнтири своїх вихованців. Це є однією з причин низької готовності сучасних школярів до ефективного професійного самовизначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12856
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загребнюк_Тези.pdf428,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.