Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12863
Назва: НАВЧАННЯ АСТРОНОМІЇ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ АСТРОНОМІЇ
Автори: Ткаченко, Ігор Анатолійович
Ключові слова: астрономія
методика навчання
підготовка вчителя
засоби навчання
Дата публікації: кві-2016
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Навчання астрономії майбутніх учителів астрономії / теоретикоекспериментальне обґрунтування / І. А.Ткаченко. – Умань: 2016. – 337 с.
Серія/номер: ББК;74.589.85:74.265.5
УДК;371.134:52 (07)
Короткий огляд (реферат): У монографії дано обґрунтування теоретичних і практичних основ побудови і функціонування методичної системи навчання астрономії майбутніх учителів астрономії на основі психодидактичного підходу та принципу наступності і перспективності. Виокремлено і обґрунтовано організаційно-педагогічні умови (у т.ч. і методичні підходи) побудови і функціонування методичної системи навчання астрономії майбутніх учителів астрономії. Побудовано і експериментально обґрунтовано ефективність функціонування модель методичної системи навчання астрономії майбутніх учителів астрономії у реальній освітній практиці педагогічного університету. Для науковців, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, а також методистів і вчителів астрономії та учнів старших класів загальноосвітньої школи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12863
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія лютий 2016с Ткаченка І.А..pdf4,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.