Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12887
Назва: Механізм фінансування закладів вищої освіти в умовах нестабільності ринку освітніх послуг
Автори: Чирва, Ольга Григорівна
Ящук, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: заклади вищої освіти
фінансування вищої освіти
механізм фінансування діяльності закладів вищої освіти
бюджетне фінансування
джерела фінансування закладів вищої освіти
Дата публікації: січ-2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Механізм фінансування закладів вищої освіти в умовах нестабільності ринку освітніх послуг: монографія / Чирва О.Г., Т. А. Ящук. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 222 с.
Серія/номер: УДК;378.014.543
Короткий огляд (реферат): Здійснено теоретичне узагальнення механізму фінансування діяльності закладів вищої освіти, проведено аналіз та оцінювання формування і використання джерел фінансових ресурсів та визначено напрями удосконалення механізму фінансування діяльності вітчизняних закладів вищої освіти. Встановлено, що фінансове забезпечення як найважливіший структурний елемент фінансового механізму вищої освіти виступає основою створення фінансових ресурсів і проявляється у визначенні джерел формування та напрямків їх використання. Обгрунтовано новий підхід до кількісного вимірювання та комплексної оцінки ефективності механізму фінансування закладів вищої освіти України. Розроблено економіко-математичну прогнозну модель результативності освітніх послуг з урахуванням фінансового чинника, яка є доцільною для її застосування у процесі аналізу стану та оцінки перспектив розвитку закладів освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12887
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія в репозитарій.pdf619,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.