Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12899
Назва: Сучасні тенденції розвитку інформаційних технологій
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: інформаційні технології
економічна діяльність
інтернет речей
штучний інтелект
технології
цифрові платформи
Дата публікації: 4-чер-2020
Видавництво: Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Сучасні тенденції розвитку інформаційних технологій / О. Л. Богашко // Молодь у світі сучасних технологій за тематикою: Використання інформаційних та комунікаційних технологій в сучасному цифровому суспільстві: матеріали між нар. наук.-практ. конф. (4-5 червня 2020 р., м. Херсон) / за заг. ред. Г. О. Райко. – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 32-34.
Серія/номер: УДК;330.111.66:005.8
М;75
Короткий огляд (реферат): Сфера інформаційних технологій є однією з найприбутковіших та швидкозростаючих сфер економічної діяльності. Збереження такої тенденції прогнозується як мінімум у короткостроковій перспективі. Проблемам інформатизації суспільства й освіти та дослідженню сфери інформаційних технологій присвячено праці багатьох науковців: М. Портера, Ф. Махлупа, В. Гейця та інших. Однак, аналіз публікацій вітчизняних та закордонних вчених свідчить, що на даний час невирішеними залишається ряд питань, які стосуються розвитку сфери інформаційних технологій та відповідних змін на ринку праці. Недостатня розробленість зазначеного питання, його актуальність та практичне значення визначили мету даного дослідження. Метою дослідження є комплексний розгляд сучасних тенденцій розвитку сфери інформаційних технологій, виявлення нових видів зайнятості та обґрунтування доцільності створення робочих місць у галузях економіки, що потребують автоматизації виробничих процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12899
ISBN: 978-617-7783-84-7
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_tendentsii_roz.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.