Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12912
Назва: РОЗВИТОК ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ
Автори: Поворознюк, Інна Миколаївна
Кирилюк, Ірина Миколаївна
Кравченко, Леся Василівна
Бербец, Тетяна Миколаївна
Маринюк, Альона Юріївна
Литвин, Оксана Вікторівна
Славінська, Леся Анатоліївна
Чирва, Ольга Григорівна
Коган, Наталія Юріївна
Ключові слова: індустрія гостинності
підприємства туризму
готельне господарство
інноваційні напрями розвитку
Дата публікації: 28-гру-2017
Видавництво: ВПЦ «Візаві», м. Умань
Бібліографічний опис: Розвиток індустрії гостинності в Україні : колективна монографія / МОН України, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини; за ред. І.М. Поворознюк .-Умань : ВПЦ «Візаві», 2017 . - 172 с.
Серія/номер: УДК;338
Короткий огляд (реферат): Представлені результати досліджень професорсько-викладацького складу кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за науково-дослідною темою «Теоретичні та практичні аспекти розвитку туристичного та готельно- ресторанного бізнесу в Україні» (номер державної реєстрації 0115Ш00072). У монографії обгрунтовані теоретичні положення та розроблено практичні рекомендації щодо вдосконалення розвитку індустрії гостинності в Україні.
Опис: Представлені результати досліджень професорсько-викладацького складу кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за науково-дослідною темою «Теоретичні та практичні аспекти розвитку туристичного та готельно- ресторанного бізнесу в Україні» (номер державної реєстрації 0115Ш00072). У монографії обгрунтовані теоретичні положення та розроблено практичні рекомендації щодо вдосконалення розвитку індустрії гостинності в Україні. Рекомендовано читачам, що цікавляться проблемами та перспективами розвитку індустрії гостинності, спеціалістам, аспірантам, никладачам та студентам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12912
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія 2017 РОЗВИТОК ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ.pdf388,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.