Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12930
Назва: Технологічний прогрес та зміна структури зайнятості, як серйозні виклики для сучасного ринку праці
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: технологічний прогрес
зайнятість
ринок праці
економіка
цифровізація
цифрові платформи
Дата публікації: 27-тра-2020
Видавництво: Харків: ХНУБА
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Технологічний прогрес та зміна структури зайнятості, як серйозні виклики для сучасного ринку праці / О. Л. Богашко // Матеріали XІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейський вектор модернізації економіки: креативність, прозорість та сталий розвиток». – Харків: ХНУБА, 2020. – С. 302-304.
Серія/номер: УДК;378.1
Короткий огляд (реферат): Технологічний прогрес веде до масової автоматизації та необоротних зрушень у структурі зайнятості, які створюють серйозні виклики для ринку праці й осіб, відповідальних за розробку політики у сфері освіти та зайнятості. Праця і технології завжди знаходилися в тісному взаємозв’язку. Технологічні зміни забезпечують підвищення продуктивності праці, сприяють економічному зростанню і створенню нових робочих місць як на окремих підприємствах, так і на макроекономічному рівні. У багатьох галузях і професіях нові технології вже замінили працю людини, що призвело до вивільнення працівників у різних секторах економіки та регіонах. Ці процеси позитивно позначилися на капіталізації секторів і підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12930
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohichnyi_prohres.pdf3,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
programka-2020.pdf1,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.