Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12969
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-26T11:54:58Z | - |
dc.date.available | 2020-10-26T11:54:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Економічні науки : збірник наукових праць / [за заг. ред. проф. Н.С.Педченко]. – Вип. 4. – Полтава: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2019. – С. 106-113. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12969 | - |
dc.description.abstract | Мета статті полягає у дослідженні особливостей організації виробництва на підприємствах готельного бізнесу. Методика дослідження. Теоретичною і методологічною основою дослідження є розроблені вітчизняними і зарубіжними вченими та практиками праці, присвячені питанням стратегічного менеджменту та процесів стратегічного планування і прогнозування підприємницької діяльності підприємств готельного бізнесу. Результати. Визначено основні як позитивні так і негативні фактори прийняття рішення про відкриття готельного бізнесу, охарактеризовано рекомендації щодо розробки стратегії готелю та три організаційні базові цінності, на яких будуються головні складові готельного бізнесу (керованість, кліентоорієнтованість та інноваційність). Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що впровадження запропонованих рекомендацій щодо розробки стратегії готелю та врахування базових організаційних цінностей буде сприяти росту готельного бізнесу, розширенню кількості клієнтів, пошуку нових ділових партнерів. Основні наукові положення статті можна використовувати у практиці підприємств готельного бізнесу. | uk_UA |
dc.publisher | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;338.488.2:640 | - |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | управлінські функції | uk_UA |
dc.subject | готельний продукт | uk_UA |
dc.subject | готельні послуги | uk_UA |
dc.subject | маркетингова система | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА .pdf | 876,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.