Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970
Title: ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Authors: Кравченко, Леся Василівна
Keywords: Інтерактивні технології
Підвищення рівня обслуговування
Ресторанний бізнес
Використання інтерактивних технологій
Issue Date: 9-Apr-2020
Publisher: Інтернет-конференція
Citation: Кравченко Л. В. ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. Тези Міжнародна науково-практична конференція «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення» 9 квітня 2020 року Умань
Abstract: Тези Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення»
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.