Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13100
Назва: Інклюзивний туризм в Україні: нормативно-правовий аспект
Автори: Моргай, Лілія Анатоліївна
Ключові слова: люди з особливими потребами
інклюзія
інклюзивний туризм
туризм для осіб з інвалідністю
бар’єрний туризм
дитячий інклюзивний туризм
рекреація
рекреаційний туризм
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Моргай Л. А. Інклюзивний туризм в Україні: нормативно-правовий аспект. Актуальні проблеми соціальної роботи: теорія і практика : колективна монографія. Умань 2020. С. 39-47.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто наявні проблеми туризму людей з обмеженими можливостями. Наведено статистику, яка підтверджує, що необхідно інвестувати, підтримувати та створювати умови для туризму людей з обмеженими можливостями. Висвітлені питання стосовно шляхів розвитку інклюзивного туризму в Україні. Охарактеризовано нормативно-правову базу щодо забезпечення умов для розвитку інклюзивного туризму в Україні. На сьогодні спостерігається підвищений інтерес суспільства та держави до питання інвалідності. Частіше говорять про права й потреби людей-інвалідів. Особливо рішуче підкреслюється, що вони володіють тими ж правами, що й інші громадяни, і, мають право на освіту, зайнятість, охорону здоров’я, розвиток власної особистості, інтереси і хобі, а також право на відпочинок, туризм і рекреацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13100
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Моргай Л.А..pdf600,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.