Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13112
Назва: АЛЛА ОЛЕКСАНДРІВНА ЯРОШЕНКО
Автори: Ісаченко, Вікторія Павлівна
Ключові слова: Жінки
соціальна робота
історія соціальної роботи
видатні жінки
АЛЛА ОЛЕКСАНДРІВНА ЯРОШЕНКО
освіта
соціальна педагогіка
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавець «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Ісаченко В.П. Ярошенко Алла Олександрівна // ЖІНКИ В ІСТОРІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ: ВІД ХІХ СТОЛІТТЯ – ДО СЬОГОДЕННЯ : колективна монографія – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2020. – 316 с.
Короткий огляд (реферат): Колективна монографія „Жінки в історії професійної соціальної роботи: від ХІХ століття – до сьогодення” висвітлює еволюцію жіночої репрезентації в історії інституалізації соціальної роботи як професійного виду діяльності в країнах Західної Європи та США, а також вивчення та узагальнення досвіду видатних жінок, які зробили значний внесок у цій сфері, здійснюючи перші спроби теоретичних підходів до соціальної роботи та ініціюючи відповідні практики в Україні. Колективна монографія буде корисною для студентів, викладачів, педагогічних працівників, соціальних педагогів, соціальних працівників, практичних психологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13112
ISSN: 978-966-304-357-9
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ярошенко Алла Олександрівна.pdf238,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.