Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13131
Назва: Методика навчання англійської мови у початковій школі
Інші назви: навчальний посібник: Лекційний курс з практикумом для студентів спеціальності 013 Початкова освіта
Автори: Байдюк, Любов Миколаївна
Ключові слова: Комбіновані методи
Інтенсифікація навчання
Інформаційно-комунікаційні технології навчання
Проблемне навчання
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: ВПЦ Візаві
Бібліографічний опис: Методика навчання англійської мови у початковій школі: Лекційний курс з практикумом для студентів спеціальності 013 Початкова освіта/ укл.: Л. М. Байдюк. ‒ Умань, 2020. ‒ 168 с.
Серія/номер: УДК 373.016:811.111(075.8);Б12
Короткий огляд (реферат): Тексти лекцій, представлені у цьому посібнику, пропонуються як основний матеріал з методики навчання англійської мови для студентів, які здобувають кваліфікацію вчителя англійської мови початкової школи за освітнім ступенем “магістр”. Для підготовки конспекту лекцій були використані матеріали підручників та навчально-методичних посібників Ніколаєвої С.Ю., Бігич О.Б., Бориско Н.Ф., Борецької Г.Е., Щукіна А.М., Роман С.В., Конишевої А.В.. Посібник включає 15 лекцій, які викладають основну теоретичну інформацію, необхідну для вивчення методів та технологій, що використовуються у навчанні іноземних мов, зокрема англійської мови. Він містить структурований опис свідомих, прямих, комбінованих, інтенсивних методів, а також сучасних технологій навчання іноземних мов. У посібнику наведено шляхи та способи застосування зазначених методів та технологій у ранньому шкільному навчанні англійської мови. Навчальний матеріал посібника викладено у стислій та доступній формі. Всі методичні поняття, що розглядаються у текстах лекцій, мають чітке визначення та супроводжуються відповідними поясненнями та прикладами. Презентація навчальної інформації посібника в алгоритмі: «1. Ознайомлення з метою та планом лекції; 2. Детальний виклад та вивчення матеріалу лекції; 3. Контроль (самоконтроль) засвоєння поданого матеріалу, за допомогою завдань, що наводяться після кожної лекції» cприятиме належному опануванню теоретичних знань студентами. Розроблений посібник є зручним для застосування у навчальному процесі та оптимізуватиме аудиторну і позааудиторну роботу студентів з оволодіння методики навчання англійської мови. Адже, по-перше, сприйняття та засвоєння матеріалу відбуватиметься ефективніше та результативніше за умови використання цього посібника студентами в аудиторії під керівництвом викладача; по-друге, прослухавши лекцію в аудиторії, студенти зможуть самостійно повторно опрацювати поданий матеріал і здійснити самоконтроль набутого рівня знань.
Опис: Навчальний посібник призначений для студентів спеціальності 013 Початкова освіта, які опановують курс методики навчання англійської мови у початковій школі в бакалавраті. Конспект лекцій містить стислу теоретичну інформацію, необхідну для вивчення методів та технологій, що використовуються у навчанні іноземних мов, зокрема англійської мови. Він включає структурований опис свідомих, прямих, комбінованих, інтенсивних методів, а також сучасних технологій навчання іноземних мов. У посібнику наведено шляхи та способи застосування зазначених методів та технологій у ранньому шкільному навчанні англійської мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13131
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика навчання англійськох мови у початковій школі.pdfНавчальний посібник призначений для студентів спеціальності 013 Початкова освіта, які опановують курс методики навчання англійської мови у початковій школі в бакалавраті. Конспект лекцій містить стислу теоретичну інформацію, необхідну для вивчення методів та технологій, що використовуються у навчанні іноземних мов, зокрема англійської мови.289,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.