Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13135
Назва: Планування та інновації в соціальному розвитку
Автори: Гончар, Інна Григорівна
Ключові слова: планування
інновації
соціальний розвиток
проєктування
Дата публікації: 2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Планування та інновації в соціальному розвитку : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. І. Г. Гончар. ‒ Умань : Візаві, 2020. – 181 с.
Серія/номер: УДК;316.4(075.8)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто найвагоміші досягнення та проблеми соціального планування, соціального розвитку та інноваційної діяльності в соціальній сфері. Автором детально представлено основні положення соціального розвитку та інноваційної діяльності, технології та послідовність розроблення соціального проєкту, пошуку донорів, фінансування та ін. Навчальний посібник з курсу укладено відповідно до чинних вимог. Він включає програму курсу, теоретичний матеріал, завдання до практичних занять та самостійної роботи, вимоги до написання індивідуального навчально-дослідного завдання з курсу (ІНДЗ), термінологічний словник та список використаних джерел. Матеріали навчального посібника можна використати в навчальному процесі під час підготовки фахівців з соціальної роботи і соціального забезпечення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13135
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
posibnuk.pdf705,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.