Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13202
Назва: Інноваційні технології навчання на уроках польської мови.
Автори: Лукіна, Лія Русланівна
Ключові слова: інновіційні технології
освітня система
європейський простір
мультимедійні технології
проектна методика
інтернет - ресурси
Дата публікації: 25-кві-2019
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Лукіна Л. Р. Інноваційні технології навчання на уроках польської мови / Л. Лукіна // Наука. Освіта. Молодь. Умань – 2019: матеріали ХІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів та молодих науковців (м. Умань, 25 квітня 2019 р.) в 2-х ч. Ч. 2. / ред. кол.: Коляда Н.М., Мельник О.С., В.М. Руденко., Щербій А.О. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2019. – С. 9 – 11 (0,3 друк.арк.).
Короткий огляд (реферат): Стрімкі зміни, що відбуваються в українському суспільстві, осучаснення освітньої системи, досягнення в галузі теорії та практики навчання іноземних мов ставлять перед освітньою системою України необхідність оновлення змісту та методів застосування інноваційних підходів до викладання іноземної мови за професійним спрямуванням. В сучасному суспільстві формується чітке соціальне замовлення на володіння іноземними мовами. Стрімкий вихід України у світовий та європейський простір, створює потребу певних змін у галузі освіти, та особливо в галузі викладання іноземних мов у вищій школі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13202
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні технології навчання на уроках польської мови.pdf245,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.