Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13231
Назва: Гендерні аспекти лідерства майбутніх соціальних працівників в умовах ЗВО
Автори: Кравченко, Оксана Олексіївна
Ключові слова: лідерство
гендер
студенти
соціальний працівник
Дата публікації: 2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Кравченко О.О. Гендерні аспекти лідерства майбутніх соціальних працівників в умовах ЗВО. Збірник наукових праць УДПУ імені Павла Тичини. 2020. № 1. С. 95 – 104.
Серія/номер: УДК;305:316.46]378.018.8:364.4-051
Короткий огляд (реферат): У статті на основі проведеного теоретичного аналізу проблеми дослідження, узагальнення практичного досвіду щодо організації змістовної та багатопланової позанавчальної діяльності майбутніх соціальних працівників, а також вивчення зворотного зв’язку від студентства стосовно ефективності таких заходів дозволяє констатувати, що окреслені умови сприяють формуванню особистісних та лідерських новоутворень майбутніх успішних керівників. Стосовно гендерного менеджменту, то кардинальних відмінностей між хлопцями і дівчатами з точки зору ефективності керівництва та лідерства немає, проте в одних ситуаціях і ролях ефективніші хлопці, в інших – дівчата. Загалом у молоді спостерігається стремління до егалітарних цінностей і відсутності переконань проти жіночого лідерства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13231
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко_О.О._стаття.pdf309,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.