Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13297
Назва: Психолого-педагогічна діагностика
Автори: Скрипник, Неля Іванівна
Ключові слова: психодіагностика
методи діагностування
процедура обстеження
завдання діагностики
діти дошкільного віку
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: Умань: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Психолого-педагогічна діагностика : навч.-метод. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Ф-т дошкільної та спец. освіти ; уклад. Н. І. Скрипник. – Умань : Візаві, 2020. – 135 с.
Серія/номер: УДК;159.98(075.8)
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник з курсу «Психолого-педагогічна діагностика» укладено згідно навчального плану, вимог кредитно-модульної системи навчання для студентів, що вчаться за освітньою програмою 012 Дошкільна освіта. Зміст посібника спрямований на формування системи психолого-педагогічних компетенцій та практичних вмінь майбутніх фахівців у галузі дошкільної і початкової освіти. До посібника ввійшли: програма курсу з усіма її елементами, тези лекцій, плани практичних занять, рекомендована література до них, методичні вказівки, завдання для самостійної та індивідуальної навчально-дослідної роботи, тематика пропонованих повідомлень і рефератів, питання для повторення курсу, а також термінологічний словник. Навчальний посібник може бути корисним всім, хто цікавиться проблемами психологічного розвитку особистості та її діагностика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13297
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_pedag._diagnost.pdf269,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.