Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13311
Назва: ТЕОРЕТИЧНІ І ПРАКТИЧНІ ОСНОВИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ
Автори: Підгорний, Олександр Васильович
Мартинюк, Михайло Тадейович
Декарчук, Марина Вадимівна
Хитрук, Валентин Іванович
Ткаченко, Ігор Анатолійович
Миколайко, Володимир Валерійович
Ключові слова: Природнича освіта
Природничі науки
014.15 Середня освіта (Природничі науки)
підготовка майбутнього вчителя
Інтеграція
Дата публікації: 2020
Видавництво: Бровари: АНФ ГРУП
Бібліографічний опис: Теоретичні і практичні основи загальної середньої природничої освіти: навч.-метод. посіб. / М. Т. Мартинюк, С. О. Декарчук, В. В. Миколайко [та ін.]. за ред. М. Т. Мартинюка; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Бровари: АНФ ГРУП, 2020. – 165 с.
Серія/номер: УДК;373.5.016:5(075.8)
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник (програма, тематичне планування, курс лекцій і хрестоматійні матеріали) відповідає змісту навчального курсу «Теоретичні і практичні основи загальної середньої природничої освіти». Специфічним завданням даного посібника є формування у студентської молоді системних уявлень про цілі і завдання природничої освітньої галузі в контексті інтегративного та предметного підходів до її реалізації, ознайомлення студентів перших курсів з теоретичними основами змісту і структури шкільної природничої освіти, шляхами та особливостями її реалізації на основі особистісно-орієнтованого і компетентнісного підходів. Робота з посібником сприяє поглибленню фундаментальної і професійно-орієнтованої підготовки майбутніх учителів природничих дисциплін до роботи у сучасних закладах загальної середньої освіти, розвитку і соціалізації особистості майбутніх учителів природничих спеціальностей. Рекомендується для студентів природничих спеціальностей закладів вищої освіти, – майбутніх учителів природничих наук, фізики, біології і хімії, а також методистів і учителів закладів загальної середньої освіти, слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів відповідних напрямків підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13311
ISBN: 978-617-7252-20-6
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТПОЗСПО навчальний посібник фініш (1).pdf8,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.