Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13371
Назва: Нетрадиційні техніки малювання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку
Автори: Журавко, Тетяна Валеріївна
Ключові слова: діти дошкільного віку
малювання
малювання сіллю
малювання пальцями
малювання ватними паличками
відбиток пінопластом
друкування опалим листям
друкування тканиною
Дата публікації: 2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Журавко Т.В. Нетрадиційні техніки малювання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку: навчально-методичний посібник / Т. В. Журавко ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т ім. Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 125 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику представленні різні види нетрадиційних технік малювання, що розвивають творчі здібності дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Використання нетрадиційного малювання на заняттях, уроках, гурткових та індивідуальних заняттях з образотворчого мистецтва має велике значення для художньо естетичного розвитку та розвитку емоційної чутливості, формування стійкого інтересу до образотворчої діяльності, розвитку практичної умілості та вправності, формування творчої компетентності. Навчально-методичний посібник розрахований на широке коло науковців, практиків, магістрантів, студентів, які цікавляться проблемами теорії і практики підготовки майбутніх педагогів до роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13371
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Журавко Т. В..pdf2,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.