Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13434
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2020-12-29T11:24:47Z-
dc.date.available2020-12-29T11:24:47Z-
dc.date.issued2020-10-
dc.identifier.citationРеформа освіти в Україні. Інформаційно-аналітичне забезпечення : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (наукове електронне видання), 15 жовтня 2020 р. Київ : ДНУ “Інститут освітньої аналітики”, 2020. С.177-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13434-
dc.description.abstractУ статті розглянуто сучасні підходи до самостійної роботи як до провідної форми навчання; визначено якісні характеристики самостійної пізнавальної діяльності, якими є: пізнавальні потреби, пізнавальні інтереси, мета, пізнавальні мотиви, пізнавальна активність та пізнавальна самостійність.uk_UA
dc.publisherДНУ “Інститут освітньої аналітики”uk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectпрактична підготовкаuk_UA
dc.subjectфахівець в галузі харчових технологійuk_UA
dc.titleАктуальні питання організації самостійної пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освітиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубова Н.В..pdf148,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.