Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13480
Назва: Менеджмент персоналу
Автори: Пачева, Наталія Олександрівна
Ключові слова: менеджмент
управління
персонал
менеджмент персоналу
управління персоналом
рух персоналу
оцінювання персоналу
мотивація
розвиток персоналу
стимулювання персоналу
Дата публікації: чер-2018
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Менеджмент персоналу : навчальний посібник / уклад. Н. О. Пачева. – Умань : Візаві, 2018. – 267 с.
Серія/номер: УДК;005.95(075.8)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються проблеми розробки та реалізації стратегії і політики управління персоналом; управлінські технології оцінювання персоналу, ефективні механізми мотивації трудової діяльності; ефективності менеджменту персоналу; розвиток соціального партнерства в системі соціально-трудових відносин в організації. Книга сформовано у вигляді стислого викладу тематичного матеріалу, складається з теоретичної та практичної частин, що забезпечує комплексне вивчення всіх складових менеджменту персоналу, а також набуття відповідних практичних вмінь та навичок. Посібник розрахований на студентів економічних спеціальностей. Стане у пригоді й тим, хто цікавиться управління персоналом та прагне самостійно поглибити свої знання у цій важливій сфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13480
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мен.перс Навч.посіб.pdf367,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.