Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13483
Назва: Автоматизація фінансово-інвестиційного аналізу засобами Excel
Автори: Слатвінський, Максим Анатолійович
Білошкурський, Микола Васильович
Ключові слова: інвестиції
аналіз
проект
інвестиційний портфель
Дата публікації: 2017
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Автоматизація фінансово-інвестиційного аналізу засобами Excel : навчальний посібник / М. А. Слатвінський (укл.), М. В. Білошкурський (укл.). – Умань : ВПЦ «Візаві», 2017. – 236 с.
Серія/номер: УДК;330.332:657.424
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить основні теоретичні та прикладні аспекти фінансово-інвестиційного аналізу; методичне забезпечення оцінювання інвестиційних проектів, ризиків та якості фінансових інструментів; основні методи розробки інвестиційних проектів; методи оптимізації інвестиційного портфеля. Посібник сформовано у вигляді стислого викладу тематичного матеріалу, складається з теоретичної та практичної частин, що забезпечує комплексне вивчення всіх складових фінансово-інвестиційного аналізу, а також набуття відповідних практичних вмінь та навичок. Книга розрахована на студентів усіх напрямів підготовки економічних навчальних закладів, для економістів та фінансистів підприємств і фінансових установ та організацій, а також всіх інших зацікавлених у вивченні питань автоматизації фінансового інвестиційного аналізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13483
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник_Слатвінський_Білошкурський.pdf217,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.