Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13491
Назва: Фразові дієслова
Автори: Коломієць, Олена Сергіївна
Ключові слова: фразові дієслова
прийменники
сутність фразового дієслова
вживання фразового дієслова
словник фразових дієслів
Дата публікації: 13-лис-2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Коломієць О. С. Фразові дієслова: навчальний посібник для студ. 1, 2 курсів спец. 014.021 Середня освіта. Англійська мова і література. Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві». 2020. 128 с.
Серія/номер: УДК;811.111′367.625(075.8)
Короткий огляд (реферат): Фразове дієслово - це поєднання дієслова з прислівником / прийменником, що являє собою структурну та смислову єдність. Фразове дієслово - складна одиниця, утворена, як правило, з двох слів (дієслова і прислівника або дієслова і прийменника), але іноді з трьох слів і більше. У фразових дієсловах прислівник або прийменник завжди слідують за дієсловом. Такі конструкції схожі на невеликі фрази, цим і пояснюється їх назва - фразові дієслова.
Опис: Навчальний посібник "Фразові дієслова" містить найуживаніші фразові дієслова сучасної англійської мови. У першій частині посібника подано лексико-граматичну характеристику фразових дієслів: наведено класифікацію по семантиці та структурі, розглянуті особливості їх утворення і вживання. Друга частина містить перелік фразових дієслів з перекладом і прикладами їх вживання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13491
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коломієць О. С. Фразові дієслова. Посібник..pdf694,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.