Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13548
Назва: Розвиток інноваційної діяльності на регіональному рівні – важливий пріоритет державної політики
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: інноваційна діяльність
інноваційна економіка
інновації
регіон
економічна система
регіональний розвиток
Дата публікації: 15-бер-2021
Видавництво: Київ: ІТТА
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Розвиток інноваційної діяльності на регіональному рівні – важливий пріоритет державної політики. Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України : тези доповідей І Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Київ, 15 березня 2021 року / редкол. О. С. Волошкіна та ін. К.: ІТТА, 2021. С. 114–116.
Серія/номер: УДК;330.34
Короткий огляд (реферат): Стимулювання інноваційної діяльності належить до пріоритетів державної політики та виступає важливим завданням в діяльності урядів багатьох країн світу. В останні роки все більше уваги приділяється інноваційному розвитку в межах регіонального рівня. Просторова близькість і локальні чинники відіграють істотну роль у продукуванні знань і їх перетворенні в інноваційний продукт. Однак інноваційні процеси відрізняються регіональною специфікою. Так, інноваційна активність регіонів характеризується значною нерівномірністю в розміщенні наукового потенціалу. Інноваційна активність характеризується виключним різноманіттям, а наукове лідерство служить далеко не єдиним її джерелом. Інновації, пов’язані з соціальними процесами, культурою і креативними індустріями, дизайном і розробкою нових бізнес-моделей, мають не менше значення для розвитку територій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13548
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_innovatsiinoi.pdf613,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.