Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13580
Назва: Професійне самовизначення молоді в середніх навчальних закладах США
Автори: Загребнюк, Юлія Володимирівна
Ключові слова: Професійне самовизначення
учнівська молодь
США
середні навчальні заклади
Дата публікації: 30-бер-2021
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Загребнюк Ю. В. Професійне самовизначення учнівської молоді в середніх навчальних закладах США : монографія / Ю. В. Загребнюк ; Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 159 с.
Серія/номер: УДК;373.5-053.5:331.54](73)(02)
Короткий огляд (реферат): У монографії розкрито сутність та основні концепції американських учених щодо професійного самовизначення школярів; проаналізовано нормативну базу їхньої діяльності; охарактеризовано систему професійного самовизначення учнів у США; виокремлено основні методи та технології підготовки до професійного самовизначення учнів в американській школі; охарактеризовано організаційно-педагогічне забезпечення професійного самовизначення учнів у процесі технологічної підготовки. Здійснено порівняльний аналіз основних тенденцій професійного самовизначення школярів у середніх навчальних закладах України та США; розроблено рекомендації для впровадження американського досвіду в українську систему освіти. Матеріали монографії можуть бути використані у профорієнтаційній роботі з учнями, в системі організації та управління професійним самовизначенням школярів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13580
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.