Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13598
Назва: Особливості розвитку операційного менеджменту в роздрібній торгівлі
Автори: Соколинська, Катерина Ігорівна
Ключові слова: оперційний менеджмент
роздрібна торгівля
операційний процес
підприємства торгівлі
Дата публікації: 12-бер-2021
Видавництво: Харків: ХНАДУ
Бібліографічний опис: Соколинська К. І. Особливості розвитку операційного менеджменту в роздрібній торгівлі. Проблеми розвитку економіки підприємства: погляд молоді: Матеріали ХІV Міжнародної наукової конференції здобувачів вищої освіти (м. Харків, 12 березня 2021 року). Харків: ХНАДУ. 2021. С. 317-319.
Серія/номер: УДК;33
Короткий огляд (реферат): Операційний менеджмент – це не лише процеси трансформації сировини на продукти й послуги. Це широка діяльність з управління операціями з придбання необхідних інформаційних, технічних, науково-технологічних та інших ресурсів, їх перетворення в готовий продукт та постачання його на ринок; це область бізнесу з виразно сформульованими управлінськими функціями, пов’язана із запланованим перетворенням матеріалів, інформації та покупців. Особливістю і відмінністю операційного менеджменту від виробничого є проведення операцій практично у всіх сферах діяльності людини. Операційний менеджмент можна аналізувати як важливу передумову адаптації підприємств торгівлі до ринкових умов господарювання та зовнішньоекономічної діяльності. Операційний менеджмент в торгівлі – процеси управління в ході товарозабезпечення і надання торговельних послуг споживачеві. Особливою рисою торговельної галузі є високий рівень конкуренції, а тому такі підприємства прагнуть діяти з великою ефективністю і вдосконалювати нові шляхи формування операційної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13598
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_rozvytku.pdf571,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.