Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13618
Назва: ОСВІТА: НАЙНОВІШІ МЕТОДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Автори: Литвиненко, Віктор Юрійович
Ключові слова: метод
перспективи
новий
навчання
курс
іноземний
робота
освіта
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: Умань "Візаві"
Бібліографічний опис: Литвиненко В.Ю. ОСВІТА: НАЙНОВІШІ МЕТОДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ: Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали IV міжн. наук-практ. Інтернет-конф. (Умань‚ 16 квітня 2021 р.). Умань: Візаві‚ 2021. с. 159-163.
Короткий огляд (реферат): Усі процеси у світі розвиваються дуже стрімко, і найперше, що повинно йти в ногу із цим розвитком на національному рівні, – це освіта. На жаль, в Україні нові технології та методи практично не вводяться, а українські навчальні заклади уже багато років не входять навіть у 500 кращих у світі. За підсумками Світового саміту інновацій в освіті, який проходив минулої зими в Катарі, експерти-освітяни з різних країн світу сформулювали п’ять сучасних трендів розвитку освіти. А саме: залучення спеціалізованих соціальних мереж, мобільних додатків та онлайн-курсів, нетрадиційний підхід до освіти в класах та заходи, спрямовані на розвиток критичного мислення.
Опис: Отже, саме впровадження сучасних методик та оновлення освітнього інструментарію, а також самоорганізація та реальна практика мають стати основними напрямами розвитку освіти. Як бачимо, практичність і самоорганізованість стають основними дороговказами на шляху розвитку освіти, а реформування методик та використання нових технологій допомагають швидше по ньому рухатися.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13618
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко.pdf341,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.