Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13633
Назва: Особливості моделей формування екологічної культури майбутніх громадян в США
Автори: Бойко, Яків Анатолійович
Ключові слова: формування екологічної культури
США
екологічна освіта
охорона навколишнього середовища
Дата публікації: 2021
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Бойко Я. Особливості моделей формування екологічної культури майбутніх громадян в США. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції 16 квітня, Умань: ВПЦ «Візаві», 2021. С. 50-54.
Серія/номер: УДК;37:001.895(477+100)(06)
Короткий огляд (реферат): Здійснюючи аналіз запропонованих американськими науковцями моделей, формування екологічної культури передбачає: 1. Вивчення екології як педагогічної науки не лише за своїм змістом, а й за метою, структурою і навчальними методами. 2. Цілісний розгляд фундаментальних систем, ніж їх окреме вивчення. 3. Використання холістичних поглядів, які близько поєднують економіку, людські цінності і навколишнє середовище. 4. Діяльнісний підхід, який розвиває почуття значущості і поваги до всієї екосфери та формує екологічну відповідальну поведінку у повсякденному житті. Ці положення органічно поєднують емоційне співпереживання, що базується на глибоких і широких знаннях на основі холістичного бачення екології та навколишнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13633
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник міжн. конф. Умань.pdf662,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.