Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13697
Назва: Аналіз досвіду формування вмінь і навичок учнів основної школи в процесі виконання ручних швейних робіт
Автори: Хоменко, Людмила Миколаївна
Ключові слова: асортимент
ручні роботи
швейні роботи
діяльність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Хоменко Л. Аналіз досвіду формування вмінь і навичок учнів основної школи в процесі виконання ручних швейних робіт / Л. Хоменко // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип. 1 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О. І. Безлюдний]. – Умань : Візаві, 2021. – С. 139-146.
Короткий огляд (реферат): На заняттях у шкільних май¬стернях, на відміну від інших, домінує ручна праця. У процесі нашого дослідження з обробки та виготовлення рекомендованих програмою об’єктів праці ми намагалися створити сприятливі умови для виконання ручних швейних видів робіт. Нами доведено, що уроки, проведені з використанням таких методів навчання, несуть дітям відчуття гли¬бокого задоволення від результатів їхньої твор¬чої праці. В статті розглянуті питання навчання учнів ручним швейним роботам. Проведено аналіз досвіду роботи вчителів, виявлені цікаві прийоми та методи навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13697
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття.pdf261,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.