Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13779
Title: Використання смартфонів під час вивчення англійської мови
Authors: Біленька, Юлія Олександрівна
Keywords: M-Learning
смартфони
глобалізація
мобільний пристрій
Issue Date: 2021
Publisher: Умань: ВПЦ «Візаві»
Citation: Біленька Ю. Використання смартфонів під час вивчення англійської мови. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, Умань: ВПЦ «Візаві», 2021. С. 35–37.
Series/Report no.: УДК;37:001.895(477+100)(06) I-66
Abstract: У період глобалізації, модернізації та діджиталізації суспільства в цілому та освітнього процесу зокрема, перед освітянами постають нові вимоги та завдання. Вирішення та реалізація яких можлива лише з використанням інтерактивних методів та прийомів навчання, постійним розвитком та удосконаленням знань, умінь та навичок і можливістю їх застосування у практичній діяльності. Розвиток інформаційних технологій та перехід на змішану форму навчання обумовлює використання великої кількості електронних ресурсів і засобів інформаційно-комунікаційних технологій Smart-освіти. Це сприяє створенню стійкої мотивації учнів до отримання знань.
Description: Смартфон став невід’ємною складовою життя. Школярі приділяють велику увагу спілкуванню у соціальних мережах, переписці у різних месенджерах. Вчителю потрібно навчитися використовувати переваги телефону під час вивчення англійської мови, який може доповнити традиційний підручник, та зробити процес вивчення мови інтерактивнішим. У тезах представлені переваги використання смартфонів під час вивчення англійської мови
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13779
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
використання смартфонів.pdf698,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.