Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13780
Назва: Home Watching як засіб підвищення мотивації здобувачів вищої освіти до вивчення англійської мови
Автори: Біленька, Юлія Олександрівна
Ключові слова: home watching
мотивація
англійська мова
фільми
відеоматеріал
Дата публікації: 24-бер-2021
Видавництво: Вид-во ЖДУ імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Біленька Ю. Home Watching як засіб підвищення мотивації здобувачів вищої освіти до вивчення англійської мови. Інноваційні технології мовної підготовки студентів ЗВО: матеріали VIІ Всеукраїнського науково-практичного вебінару з міжнародною участю (Житомир, 24 березня 2021). Житомир, 2021. С.91-93 .
Серія/номер: УДК;378.147:81'243:004.9
Короткий огляд (реферат): У XXI столітті перед викладачами постають нові проблеми, які пов’язані із реаліями розвитку сучасного суспільство. Освітянам потрібно йти в ногу з часом і постійно удосконалювати свої знання та педагогічну майстерність. В основу вивчення англійської мови покладений комунікативний метод, який передбачає принцип вмотивованості здобувача вищої освіти до отримання та засвоєння знань. В епоху розвитку технологій невід’ємною складовою навчального процесу є використання інноваційних засобів навчання.
Опис: Перегляд фільму чи мультфільму у комфортних умовах і у зручний час забезпечує стійкий інтерес, активізує пізнавальну діяльність у процесі виконання домашнього завдання. HomeWatchingпередбачає виконання вправ, завдань, які б дозволили кожному здобувачу вищої освіти виявити свою активність та творчість.Використання фільмів та мультфільмів є альтернативою, але не заміною домашнього читання. HomeWatching позитивно сприймається здобувачами вищої освіти і є ефективним засобом підвищення інтересу, формування мотивації при вивченні англійської мови у вищих навчальних закладах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13780
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник матеріалів вебінару (2021).pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.