Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСліпенко, Вікторія Олександрівна-
dc.date.accessioned2021-09-20T07:33:27Z-
dc.date.available2021-09-20T07:33:27Z-
dc.date.issued2018-04-10-
dc.identifier.citationСліпенко В. О. Форми та методи забезпечення розвитку підприємницької компетентності учнівської молоді в закладах середньої освіти США. Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. Суми, 2018. № 9 (83). С. 13–22.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13828-
dc.description.abstractВ статті розкрито основні форми та методи забезпечення розвитку підприємницької компетентності учнівської молоді в середніх закладах США та надається їм характеристика. На основі методу концептуально-порівняльного аналізу, aнaлiзу вітчизняного та зapубiжнoгo дoсвiду, а також систематизації й аналізу фактів, журнальних публікацій, надало нам можливість виділити найпоширеніші форми (міні-підприємства, міні-банки, семінари, робота з батьками) і методи (частково-пошуковий, ігровий, прикладу, бесіди, розповіді, лекції), що широко використовуються американською педагогічною спільнотою. Ключові слова: підприємницька компетентність, учнівська молодь, середні заклади, форми, методи, США, американська педагогічна спільнота.uk_UA
dc.publisherСумДПУ імені А. С. Макаренкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;37-053.5(73)-
dc.subjectпідприємницька компетентністьuk_UA
dc.subjectформи і методиuk_UA
dc.subjectучніuk_UA
dc.subjectсередні заклади СШАuk_UA
dc.titleФорми та методи забезпечення розвитку підприємницької компетентності учнівської молоді в закладах середньої освіти СШАuk_UA
dc.title.alternativeForms and methods of providing students’ entrepreneurial competence development in American secondary educational establishmentsuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Сліпенко_ФормиМетодиРПК.pdf8,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.