Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13832
Назва: Аналіз нових стандартів підприємницької освіти для середніх шкіл США
Інші назви: ANALYSIS OF NEW STANDARDS OF ENTREPRENEURSHIP EDUCATION FOR SECONDARY SCHOOLS OF THE USA
Автори: Сліпенко, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: підприємницька освіта
нові стандарти
Рада з економічної освіти
Національна Асоціація Бізнес-Освіти
Дата публікації: 2-лис-2019
Видавництво: "Научен хронограф" ЕООД
Бібліографічний опис: Сліпенко В. О. Аналіз нових стандартів підприємницької освіти для середніх шкіл США. Научен вектор на Балканите. 2019. Т.3. № 2(4). С. 65–68.
Серія/номер: УДК;37-053.5(73)
Короткий огляд (реферат): Успішна діяльність особистості у сфері бізнесу залежить від рівня сформованості в неї підприємницької компетентності. Молодь, яка увійде у доросле життя, під час навчання у середній школі, має отримати необхідні знання про умови та способи підприємницької діяльності, планування і організацію трудового процесу, правомірної поведінки у бізнес-середовищі, об’єктивно оцінювати власний потенціал та усвідомити свою необхідність для розвитку суспільства. Метою статті є аналіз нових стандартів з підприємницької освіти, а саме «Національних стандартів бізнес-освіти» та «Національних стандартів фінансової грамотності» для середніх шкіл США. У дослідженні виявлено, що завдяки тісній співпраці Національної Асоціації Бізнес-Освіти та Ради з економічної освіти було узгоджено нові стандарти підприємницької освіти США, які використовує американська педагогічна спільнота у якості керівних принципів при розробці навчальних програм цілісної системи навчання підприємництву. Автор підкреслює, що у процесі розробки чи вдосконалення наявних навчальних програм для закладів середньої освіти США із здійснення розвитку підприємницької компетентності учнів, зазначені стандарти безсумнівно адаптують до суспільних потреб і особливостей політики кожного штату, що і є перспективою наших подальших наукових розвідок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13832
ISSN: 2603-4840
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Сліпенко_АналізСтандартів.pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.