Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13837
Назва: КАРТОГРАФІЧНИЙ МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ ЯК ОДИН З СУЧАСНИХ МЕТОДІВ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Автори: Барвінок, Наталія Володимирівна
Ключові слова: Картографічний метод
наукові дослідження
компетентність
картографічна компетентність
використання карт
знання в карті
Дата публікації: 5-лют-2021
Видавництво: Міжнародний електронний науково-практичний журнал «WayScience»
Бібліографічний опис: Барвінок Н. В. Картографічний метод дослідження як один з методів наукових досліджень. Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Дніпро 4-5 лютого 2021 року). Дніпро, Україна, 2021: «Інформаційно-аналітичне агенство», 2020. С. 193-195.
Короткий огляд (реферат): Про значення географічної карти наголошено в багатьох висловлюваннях відомих географів, які стали вже крилатими: «Карта важливіша за текст, бо говорить часто яскравіше, наочніше, лаконічніше, ніж найкращий текст» (П. Семенов-Тян-Шанський); «Карта – це альфа і омега географії» (М. Баранський); «Карта – друга мова географії» (М. Баранський) т.д. Географічні карти мають велике практичне і наукове значення, а розвиток картографії завжди визначався потребами життя. Карта знайома кожній людині ще починаючи зі шкільних років. Карта - це повсякденне явище в нашому житті. Але саме ця повсякденність нерідко приводить до спрощеного погляду на карту, її недооцінки, неповного використання закладених у ній можливостей. Важливо не тільки мати добру карту, але і вміти працювати з нею, максимально використовуючи всі її можливості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13837
ISSN: 2664-4819 (Online)
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Барвінок.pdf1,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.