Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13842
Назва: Навчання іноземних мов студентів немовних спеціальностей за допомогою ІКТ технологій
Автори: Павлюк, Вікторія Ігорівна
Безлюдний, Роман Олександрович
Ключові слова: інформаційно-комуніка-ційні технології (ІКТ)
інтернет
мульти- медійний ресурс
іноземна мова
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Безлюдний Р. О., Павлюк В. І. Навчання іноземних мов студентів немовних спеціальностей за допомогою ІКТ технологій. Інноваційна педагогіка, ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій», Випуск 34, Т 1. 2021. С. 5-12.
Серія/номер: УДК;378.004.9
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена висвітленню теоретико-практичного досвіду використання ІКТ у процесі навчання іноземних мов в Уманському державному педагогічному університеті для навчання студентів немовних спеціальностей. Зокрема, розкривається сутність навчання англійської мови студентів факультету спеціальної та дошкільної освіти вищезазначеного закладу вищої освіти для формування англомовної компетенції студентів немовних спеціальностей. Основна увага зосереджується на практичних засобах використання ІКТ на заняттях з англійської мови для студентів дошкільних спеціальностей закладів вищої освіти, таких як аудіозаписи, подкасти, мультимедійні презентації, комп’ютерні програми, електронні довідники, онлайн словники, віртуальне навчальне середовище, блоги, онлайн платформи для вивчення іноземних мов, тощо. Досліджено можливості використання навчальних платформ, корпусних онлайн словників, подкастів, англомовних блогів, онлайн тестів в Інтернет-мережі у навчальному процесі студентів немовних спеціальностей закладів вищої освіти. Відзначено, що вищеозначені засоби онлайн навчання є ефективними у дистанційній освіті. Накреслено перспективи використання мультимедійних технологій у вивченні іноземних мов студентами немовних спеціальностей для розвитку в останніх соціальних навичок роботи для майбутньої кар’єри. Охарактеризовано специфіку обраних онлайн платформ з вивчення іноземних мов, які дозволяють в умовах змішаного та дистанційного навчання проводити якісну підготовку студентів закладів вищої освіти. Акцентовано увагу на підході до безперервної освіти, який надає можливість розвитку навичок самоосвіти й дослідницько-пошукової діяльності студентів та сприяють ефективній кооперації в межах групи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13842
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
TEACHING FOREIGN LANGUAGES TO STUDENTS OF NON-LANGUAGE.pdf162,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.