Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13843
Назва: ІКТ технології у навчанні іноземних мов студентів закладів вищої освіти.
Автори: Павлюк, Вікторія Ігорівна
Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ)
інтернет
мульти- медійний ресурс
іноземна мова
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Павлюк В. ІКТ технології у навчанні іноземних мов студентів закладів вищої освіти. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст : матеріали міжн. науково практ. Інтернет-конф., 16 квітня 2021 р. м. Умань. 2021. С. 208-212.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні знання та використання інформаційно-комунікаційних технологій (далі – ІКТ) стали майже суттєвою вимогою щодо пошуку роботи в нашому суспільстві. Цей факт змусив майбутніх робітників, школи та університети почати діяти в напрямку до впровадження елементів навчання з використанням ІКТ, проведення курсів з комп’ютерної грамотності, тощо. Окрім спеціальної підготовки з ІКТ, сучасні роботодавці вимагають використання таких технологій у більшості предметів і програм пропонованих університетами (інструментів, які студенти згодом повинні використовувати на ринку праці). З огляду на процеси цифрової грамотності, наразі увага науковців зосереджена на університетах та їх програмах для встановлення стандартів компетентності та технологічних навичок в студентів, а головним завданням дослідження питань впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у вищу освіту є аналіз процесу набуття ІКТ-навичок у студентів для їх майбутньої професійної діяльності та спеціалізації, яку вони здобувають в межах навчального курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13843
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
IKT TEKhNOLOHII U NAVChANNI INOZEMNYKh MOV STUDENTIV ZAKLADIV VYShchOI OSVITY.pdf138,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.