Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13905
Назва: ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ДОШКІЛЬНИКІВ, ЯКІ ВИХОВУЮТЬСЯ В СІМ’Ї ТА ДИТЯЧОМУ БУДИНКУ
Автори: Трофаїла, Наталія Дмитрівна
Ключові слова: сім’ї
сім’ї
дитячий будинок
дитячий будинок
психологічні особливості
психологічні особливості
діти дошкільного віку
діти дошкільного віку
Дата публікації: 29-кві-2021
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Перші спроби пошуку в науковому просторі : зб. матеріалів 19-го Всеукр. студ. наук.-практ. конф. «Особливості організації життєдіяльності дитини у сучасному дошкіллі» (м. Умань, 29 квіт. 2021 р.) / [голов. ред.: Іщенко Л. В., Кушнір В. М. ; відп. за вип.: Карнаух Л. П., Залізняк А. М., Слатвінська А. А. – Умань : Візаві, 2021. – 207 с.
Короткий огляд (реферат): Однією з основних соціальних проблем в Україні залишається проблема виховання дитини в сім’ї та дитячомубудинку. Сім’я має особливе значення в житті кожної людини, забезпечує її захист і соціалізацію, формує моральні основи, емоційний світ дитини. Право на сім’ю є одним з природних прав людини, адже дає можливість забезпечити її нормальний фізичний, моральний, інтелектуальний та соціальний розвиток, дає змогу стати повноцінним членом суспільства. Право жити та виховуватись в сім’ї кожна дитини має від народження та в силу народження.
Однією з основних соціальних проблем в Україні залишається проблема виховання дитини в сім’ї та дитячомубудинку. Сім’я має особливе значення в житті кожної людини, забезпечує її захист і соціалізацію, формує моральні основи, емоційний світ дитини. Право на сім’ю є одним з природних прав людини, адже дає можливість забезпечити її нормальний фізичний, моральний, інтелектуальний та соціальний розвиток, дає змогу стати повноцінним членом суспільства. Право жити та виховуватись в сім’ї кожна дитини має від народження та в силу народження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13905
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.