Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13907
Назва: РОЛЬ СІМ’Ї У ФОРМУВАННІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ США
Автори: Сліпенко, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: підприємницька компетентність
сім'я
заклад загальної середньої освіти
США
Дата публікації: 25-жов-2018
Видавництво: Суми: Вінниченко
Бібліографічний опис: Сліпенко В. О. Роль сім’ї у формуванні підприємницької компетентності підростаючого покоління США. Сучасна іншомовна освіта України та зарубіжжя: стан, виклики і перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (Глухів, 24–25 жовтня 2018 р.). Суми: Вінниченко М.Д., 2018. С. 33–36.
Серія/номер: УДК;37.016:81’243](477+100)(06)
Короткий огляд (реферат): Сім’я в США – сфера самовираження індивіда, і якщо вона відповідає соціальному середовищу, то, природно, дитина швидше засвоює норми, традиції та цінності, притаманні суспільству. Здатність ефективно управляти грошовими потоками і приймати грамотні фінансові рішення є одним з визначальних факторів успішності молодого покоління. Проведене нами дослідження дозволяє зробити висновок, що батьки в США всіляко сприяють розвитку підприємництва: діляться досвідом роботи зі створення і управління бізнесом, надають поради щодо набуття навиків підприємця, залучають до сімейної справи, тобто сім’я відіграє важливу роль у формуванні підприємницької компетентності підростаючого покоління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13907
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Сліпенко_тезиРольСімї.pdf752,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.