Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14039
Назва: | Етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти |
Автори: | Люльченко, Вячеслав Григорович |
Ключові слова: | модель етапи інженер-педагог компетентність харчовий профіль |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ЦДПУ ім. В.Винниченка |
Бібліографічний опис: | Люльченко В.Г. «Етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти» Наукові записки. Серія: Педагогічні науки / редкол.: В. Ф. Черкасов та ін. Кропивницький : РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2021. Вип. 192. С. 230–235. |
Серія/номер: | УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664 |
Короткий огляд (реферат): | У статті здійснено пошук етапів формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти. Визначено етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти є наступні: адаптивно-пізнавальний, компетентнісно-зорієнтований, самостійно-результативний. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14039 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕТАПИ ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ.pdf | 717,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.